Vocabulary Quiz- 14

Directions (Q. No. 1-10):- Select the word or group of words that is farthest in meaning (antonym) to the word in capital letters.

 

1. FICKLE

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. DECLINED

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. OSTENSIBLY

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. CONSOLIDATED

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. Harmony

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Superficial

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. Grandiose

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. Contaminate

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. Disputable

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. Repel

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

Facebook Comments