Vocabulary Quiz- 19

Directions (Q. No. 1-10):- Select the word or group of words that is farthest in meaning (antonym) to the word in capital letters.

1. CALLOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. UNPRECEDENTED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. SLUGGISH

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. LOQUACIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. EPHEMERAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. VOLITION

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. THWARTED

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. EXASPERATED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. ON THE SLY

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

10. EXONERATED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

Facebook Comments