Vocabulary Quiz- 24

Directions (Q. No. 1-10):- Select the word or group of words that is farthest in meaning (antonym) to the word in capital letters.

1. APPOSITE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. VERACITY

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. MALADROIT

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. ROTUND

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. PUNCTILIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. Commence

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. Prosperity

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Stimulate

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Meticulous

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Dim

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

Facebook Comments