Vocabulary Quiz- 25

Directions (Q. No. 1-10):- Select the word or group of words that is farthest in meaning (antonym) to the word in capital letters.

1. ESTEEM

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. Intimidating

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. Jest

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. Latent

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. Maladroit

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. Malevolence

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. SMUG

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. OPPRESSIVE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. OBSCURE

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

10. ENERVATE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

Facebook Comments