Vocabulary Quiz- 3

Directions (Q. No. 1-10):- Select the word or group of words that is farthest in meaning (antonym) to the word in capital letters.

1. FRIVOLOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. TRANSIENT

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

3. APPARENT

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. SLACKEN

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. ZEAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. Quiet

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. Vague

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. Inevitable

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

9. Humility

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Rapidly

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

Facebook Comments