Vocabulary Quiz- 9

1. AFFLUENCE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. CONFIDENT

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. DIMINISH

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. HAMPERED

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. DISCREET

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. Fantastic

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. Purposely

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Jocular

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Far-fetched

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Depressed

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

Facebook Comments