Computer Quiz- 10

1. What is an embedded system ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

2. All computers must have -

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. Computers excel at -

Correct! Wrong!

Ans.:- (e)

4. Which of the following refers to the fastest, biggest and most, expensive computers ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. Ctrl, shift and alt are called _________ keys.

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. Super computer developed by Indian scientists -

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. A computer used at supermarkets, departmental stores and restaurant etc is called ______ terminal -

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. Supercomputers _______ .

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

9. Which of these is a point-and-draw device ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

10. _______ devices convert human-understandable data and programs into a form that the computer can process.

Correct! Wrong!

Ans.:- (e)

myonlinepathshala

Written by