Computer Quiz – 11

1. Which of the following is NOT associated with Computers ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. Which of the following are computers that can be carried around easily ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

3. Why is the Caps Lock key referred to as a toggle key ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. Using output devices one can -

Correct! Wrong!

Ans :- (d)

5. What is output ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. What is the function of the Central Processing Unit of a Computer ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. All the characters that a device can use is called its ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

8. The basic goal of computer process is to convert data into __________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

9. Computers gather data, which means they allow users to __________ data.

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Which of the following is not the major function of a computer ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

myonlinepathshala

Written by