Computer Quiz- 13

1. A desktop computer is also known as _________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. A __________ is a small hand-held computer that helps you surf the Web and perform simple tasks.

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. A portable, personal computer, small enough to fit on your lap, is called a __________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. Microprocessor was introduced in which generation of computer ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. A scanner scans ________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. Which of the following is not an input device ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. _______ is processed by the computer into information.

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. To access properties of an object, the mouse technique to use is –

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

9. Which of the following is not an output device ?

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

10. Devices that let the computer communicate with you -

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by