Computer Quiz- 14

1. Devices that allow you to put information into the -

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. Which of the following is needed for sound recording?

Please select 2 correct answers

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. Codes consisting of bars or lines of varying widths or lengths that are computer-readable are known as __________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

4. In a computer most processing takes place in_________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. A __________ computer is a large and expensive computer capable of simultaneously processing data for hundreds or thousands of users –

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. Every computer has a(n) __________; many also have __________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (e)

7. Computers that are portable and convenient for users who travel are known as –

Correct! Wrong!

Ans.:- (e)

8. Scanner scans –

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

9. The term used to define all input and output devices in a computer system is __________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. What type of resource is most likely to be a shared common resource in a computer network?

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by