Computer Quiz- 4

1. ________ is not a microcomputer.

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

2. To access properties of an object, the mouse technique to use is -

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. The system unit -

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. General purpose computer are used for -

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. Palmtop computer is also known as -

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. Most of the commonly used personal computers/ laptops do not have a command key known as _________.

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. Pick the odd one –

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. An output device that lets you see what the computer is doing –

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. ALU works on the instructions and data held in the -

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. The physical components of a computer system is -

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by