Computer Quiz- 6

1. Compatibility in regard to computers refers to :

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

2. The first computers were programmed using :

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. A disk’s content that is recorded at the time of manufacture and that cannot be changed or erased by the user is —

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. Reusable optical storage will typically have the acronym _______ .

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. A printer is this kind of device :

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. The name of the computer’s brain is :

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. Information on a computer is stored as :

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. A keyboard is this kind of device :

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Arithmetic operations :

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. A series of instructions that tells a computer what to do and how to do it is called a :

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by