Vocabulary Quiz- 26

1. TO PUT UP WITH

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. GENUINE

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. HAM-FISTED

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. MISERY

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. ACQUITTED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. AT THE ELEVENTH HOUR

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

7. GRUDGING

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. DIVULGE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. ANARCHY

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. HERETICAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by