Vocabulary Quiz- 1

1. Kapil's bowl bowling yesterday proved very (costly).

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. I cannot see much (likeness) between the two boys.

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. I am still (dubious) about that plan.

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. The wise say that life is meant not merely to (accumulate) wealth but for self-realisation.

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. He will never (turn down your) request.

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. Fastidious

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

7. Shallow

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

8. Explicit

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. Immune

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. Bleak

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

myonlinepathshala

Written by