Vocabulary Quiz- 10

1. ACQUIT

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

2. Progressive

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. FERTILE

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. GLOOMY

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. Asceticism

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. FRUGAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. OBVIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. Innovate

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. Enduring

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

10. Dissolution

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by