Vocabulary Quiz- 11

1. FORBID

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. TRIVIAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. HOSTILE

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

4. PUBLIC HONOUR

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. Uncompromising

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. Niggardly

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. Scorn

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Vindictive

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Implicit

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

10. Capture

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

myonlinepathshala

Written by