Vocabulary Quiz- 12

1. HARMONIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

2. Unnerved

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

3. INCONSPICUOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. Opaque

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. FACTUAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Enlightened

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. ABANDON

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. Permanent

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. ASSENT

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Reckless

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by