Vocabulary Quiz- 13

1. Vague

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. Conclusive

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. Repulsive

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. Glossy

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. Paucity

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. Triggered

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. Severe

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. Sporadic

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. Autonomous

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. Infirmity

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

myonlinepathshala

Written by