Vocabulary Quiz- 16

1. Guilty

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. Takes off

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. Trivial

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. Eminent

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. Detest

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. Perilous

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. Escalate

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. Philistine

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

9. Autonomy

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

10. Liberty

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by