Vocabulary Quiz- 17

1. AGGRAVATED

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. Brave

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. DEFICIT

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. LENGTHEN

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. Embark upon

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

6. CRUELTY

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

7. Blocked

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. Turncoat

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

9. FREQUENTLY

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Expand

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by