Vocabulary Quiz- 18

1. SUBTLE

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. TAME

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

3. ILL AT EASE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. Duplicity

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. Hinder

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Zeal

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. Shimmering

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. COMPLEX

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. ABOLISHED

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. CONFISCATE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by