Vocabulary Quiz- 19

1. CALLOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. UNPRECEDENTED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. SLUGGISH

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. LOQUACIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. EPHEMERAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. VOLITION

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. THWARTED

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. EXASPERATED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

9. ON THE SLY

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

10. EXONERATED

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

myonlinepathshala

Written by