Vocabulary Quiz- 2

1. LAUDATORY

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. PERTINENT

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. COLOSSAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. INDISPENSABLE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. VINDICTIVE

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Veneration

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

7. Insolent

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

8. Urban

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Incredible

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. Concur

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by