Vocabulary Quiz- 20

1. OFFENCE

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. SANGUINE TEMPER

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

3. MEAGRE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. Melodious

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. Advanced

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. REPUDIATE

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

7. OFFICIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Falling off

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

9. Parallel

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Audacious

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by