Vocabulary Quiz- 21

1. Exceptional

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

2. Moderate

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. Nervous

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

4. Lurid

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

5. Loquacious

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Unscrupulous

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. Confident

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Often

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Synthetic

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

10. Accord

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by