Vocabulary Quiz- 23

1. Feasible

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. Humble

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. Slander

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. Convoluted

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. Ostracise

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. CLINCH

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. CONTEST

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

8. IMPLICATION

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. DESPONDENT

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. ONEROUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

myonlinepathshala

Written by