Vocabulary Quiz- 27

1. GREGARIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

2. CHIVALRY

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. DISMAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. RELENTLESS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

5. IMPLICATE

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. LACERATION

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. DISORDERLY

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. BOON

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. GREGARIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. APPOSITE

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by