Vocabulary Quiz- 4

1. DEFILE

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. FORTUITOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. AVERSION

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

4. IMPERIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. MARVELLOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Extol

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

7. Make

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. Terminate

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

9. Successor

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

10. Demolish

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by