Vocabulary Quiz- 5

1. VEXATION

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. DOLEFUL

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. SENILITY

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

4. UNGAINLY

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

5. SPORADIC

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. Genial

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

7. Prevent

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

8. Plausible

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

9. Frailty

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

10. Flair

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

myonlinepathshala

Written by