Vocabulary Quiz- 6

1. PLENTIFUL

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

2. URBANE

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

3. FAMOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. SPURIOUS

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. SUCCEED

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

6. Collapse

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. Dormant

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

8. Anxious

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

9. Hazy

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

10. Thrifty

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

myonlinepathshala

Written by