Vocabulary Quiz- 7

1. PROUD

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. LEISURELY

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

3. BARREN

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

4. CONCEAL

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. ACCEPTANCE

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

6. Perilous

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

7. Revelation

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Repulsion

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

9. Segregate

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

10. Significant

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

myonlinepathshala

Written by