Vocabulary Quiz- 8

1. GRACEFUL

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

2. ATTRACT

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

3. PROVOKE

Correct! Wrong!

Ans.:- (d)

4. VAGUE

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

5. DENY

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

6. Parsimonious

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

7. Predilection

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

8. Profound

Correct! Wrong!

Ans.:- (b)

9. Protean

Correct! Wrong!

Ans.:- (c)

10. Quiescent

Correct! Wrong!

Ans.:- (a)

myonlinepathshala

Written by